• Vóór 16:00 besteld tussen ma-vr = vandaag verzonden
  • Vandaag besteld = met 3-5 dagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €75,-

 Verzending & Levering

 

Verzenden
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst ontvang u van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om uw zending te volgen via de track&trace code welke u ontvangt in de verzendbevestiging.

Kosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €7,95 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €75,00 is verzending gratis.
De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €14,95 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €75,00 bedragen de verzendkosten €3,95.

Zendingen worden altijd als pakketje verzonden inclusief track&trace code.

Levering
Indien u op werkdagen (MA-tot en met VRIJD) voor 16.00uur besteld wordt uw order dezelfde dag nog verzonden. Indien u na 16.00uur besteld of in het weekend dan wordt uw order de eerst volgende werkdag verzonden. Houd aub altijd uw track&trace code in de gaten voor een update. Na de bestelling heeft u de producten binnen 2 tot 4 dagen in huis.

Vertraging

Het kan zijn dat een van onze verzendpartijen een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met feestdagen of de huidige corona- en vakantie periode. Hairgrowth by Charr is hier helaas niet verantwoordelijk voor en tevens afhankelijk van alle updates via PostNL. Houdt a.u.b. alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom uw pakketje vertraagt is en komt u er niet uit? Stuur dan een mailtje naar info@hairgrowthbycharr.com dan kijken wij met u mee.

Ontvangst
Indien u tijdens de levering van uw pakketje niet thuis bent en u ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in uw brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.