• Vóór 16:00 besteld tussen ma-vr = vandaag verzonden
  • Vandaag besteld = met 3-5 dagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €75,-

Retourbeleid

Voor klanten van Hairgrowth by Charr geldt een bedenktijd van 14 dagen. Dit bekent dat je 14 dagen hebt om na ontvangst van de bestelling aan te geven dat je het pakket wilt terugsturen.
Hierna heb je ook nog 14 dagen om het pakket terug te zenden.

Als je iets terugstuurt, vragen we wel wat gegevens om alles goed te verwerken. Zo kunnen wij er zeker van zijn wie het pakket heeft teruggestuurd. Volg de volgende stappen:

Stap 1:I ndien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar info@hairgrowthbycharr.com met daarin: je gegevens, ordernummer (vind je op je orderbevestiging), items welke je wilt retourneren en reden. Aanmelding per mail is voldoende, hier volgt geen persoonlijke bevestiging op.

Stap 2: Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verzendverpakking geretourneerd worden. We vragen je alles goed in te pakken!

Stap 3: Breng het pakketje naar een DHL punt en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. Ook zullen wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten.

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product.
Geopende producten waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen wij niet terugnemen.

Let op! Stuur het pakketje retour naar:

Hairgrowthbycharr.com T.a.v. Retour: Grootzeilhof 104, 1034MB Amsterdam